Upitnik

Očekujte detaljan i iscrpan dogovor o svemu vezanom uz glazbu i protokol.

Upitnik po Vašoj želji sadrži imena mladenaca, kumova, roditelja; najomiljenije pjesme, društvene igre za zabavu, zanimanja, satnicu, ulazne pjesme, prvi ples, pjesmu poslije molitve...

Postoji li par koji će nazočiti Vašem vjenčanju i voli latino plesove; možda i trbušna plesačica (što je znalo biti vrlo "ludo") itd. Na kraju upitnika moći ćete upisati svoje glazbene želje (pjesme, izvođače, vrstu glazbe) koje bi svakako željeli čuti tijekom večeri, kao i one koje ne želite, što je važnije.

Ako ne znate sami ispunjavati upitnik možemo to napraviti zajedno. Svi su ovi koraci usmjereni prema uklanjanju vaše uznemirenosti u ovo vrijeme kada vam se vjenčanje čini velika nepoznanica.

Važno:

Upitnik mi ne treba do ponedjeljka prije vašeg vjenčanja (do tad mi ga ni ne šaljite), ali ga očekujem najkasnije do utorka ujutro. Moj savjet je da ga držite na Desktopu i ispunjavate ga samo kad se sjetite neke pjesme. (Pjesme koje u dnevnom boravku zvuče veselo i plesno, ne moraju nužno takve i biti.) Upitnik nemojte pretrpavati pjesmama, jer smanjujete vjerojatnost da ću ih pustiti.

Upitnik možete skinuti ovdje:

Upitnik.docx

Upitnik.doc

Ukratko

O meni

Moje ime je Pomp, DJ Pomp, a radi se o Igoru Pomperu u izvornom i originalnom izdanju...

Reference

Pogledajte listu mjesta na kojima sam odradio vjenčanja.

Partneri

Preporučujem vam svoje dugogodišnje suradnike.

Kontakt

Moja adresa, e-mail, skpye i mob. Posaljite mi upit!