O meni

Pozdrav ekipi... moje ime je Pomp, DJ Pomp, a radi se o Igoru Pomperu u izvornom i originalnom izdanju. Sretno sam se vratio iz još sretnije zemlje Kanadske! Poslije dvije godine kvalitetnog mada privremenog izbivanja, ponovno sam vam na raspolaganju u Hrvatskoj, te sam spreman za svaku vrstu svadbenog veselja (naravno da tu i dalje izuzimam 'domaće' i 'strane' narodnjake i slične 'glazbene' kič derivate).

Pojašnjenje: Ako se pitate hoću li pustiti nekoliko pjesama od Tonsona, Halida, Opće Opasnosti, Graše, Severine ili Rozge, odgovor je - ne.

Ako do sada niste bili u prilici prisustvovati vjenčanju nakon kojeg se o atmosferi i provodu brine DJ, upoznao bih Vas s nekim odlikama takvog slavlja. Ovakva vjenčanja sve su popularnija i imaju niz prednosti.

Danas nije problem doći do bilo koje publicirane pjesme, no umijeće je napraviti pravi odabir. Glavna pitanja na koja mnogi nemaju odgovor je kako glazbom zabaviti ljude svih životnih dobi i kako zadržati veličanstven ugođaj cijelu noć. Prednost ovakvih svadbenih slavlja je i u tome sto nema problema sa pauzama. Tako se i za vrijeme večere čuje prikladna glazba.

Uz dugogodišnje iskustvo i kvalitetnu opremu pružam vrhunski cjelovečernji program.

Vrlo dobro poznam glazbu svih žanrova. A osobito razliku između zabavne, narodne glazbe, trash-a, turbo folka (narodnjaka) i šunda, što mnogima nije jasno.

Uz odličan razglas neki će mozda htjeti i posebnu ponudu kontroliranih visokosofisticiranih elektronskih efekata.

Upotrebom 4 LED reflektora (svaki 36x3W i zajedno mijenjaju boje uz pomoc kontrolera zvukom) i aprata za dim u prostoru se stvara predivan ugođaj koji će Vam se urezati u pamćenje.

Imam ZAMP-ovu licencu. Pripazite na DJ-e bez licence!!!

Svako javno korištenje glazbe bez odobrenja/ugovora je protuzakonito i kao takvo podliježe kaznenoj i prekršajnoj odgovornosti i građanskopravnoj zaštiti. Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima predviđa suodgovornost vlasnika prostora i organizatora ukoliko je u njegovom prostoru došlo do povrede prava, čak i ako on sam nije to pravo povrijedio.

Ukratko

Upitnik

Pogledajte, proučite i ispunite Upitnik.

Reference

Pogledajte listu mjesta na kojima sam odradio vjenčanja.

Partneri

Preporučujem vam svoje dugogodišnje suradnike.

Kontakt

Moja adresa, e-mail, skpye i mob. Pošaljite mi upit!